Saldumynai
-
Itališki tradiciniai pyragai ir sausainiai, Italijoje surinktas medus.
1 - 15 iš 15ITALIŠKAS KALĖDINIS PYRAGAS „PANETTONE AL LIMONE“Purus ir minkštas itališkas kalėdinis pyragas, iškeptas naudojant natūralų raugą pagal klasikinio PANETTONE receptą, jį pagardinant citrinų kremu.
2490 € su PVMCANTUCCITipiški tradiciniai Toskanos sausainiai, dar vadinami Prato miesto sausainiais, yra vieni mėgstamiausių ir žinomiausių itališkų sausainių pasaulyje. Saldžiųjų migdolų juostos iškepamos orkaitėje, vėliau supjaustomos ir paskrudinamos iki traškios ir gražios auksinės lazdyno riešutų spalvos.
Tinkami skanauti su pasimėgavimu bet kada arba ragauti kartu su taure vyno „Vin Santo“ prieš tai pamirkius jame.
590 € su PVMITALIŠKAS KALĖDINIS PYRAGAS „PANETTONE AL PISTACCHIO“Purus ir minkštas itališkas kalėdinis pyragas, iškeptas naudojant natūralų raugą pagal klasikinio PANETTONE receptą, jį pagardinant pistacijų įdaru bei pistacijų glajumi.
2490 € su PVMITALIŠKAS KALĖDINIS PYRAGAS „PANETTONE CLASSICO“Purus ir minkštas itališkas kalėdinis pyragas, iškeptas naudojant natūralų raugą pagal klasikinio PANETTONE receptą, jį pagardinant razinomis ir cukruotų apelsinų žievelėmis.
2290 € su PVMITALIŠKAS VELYKINIS PYRAGAS "COLOMBA"Colomba yra itališkas balandžio formos Velykų laikotarpio pyragas.
29 € su PVMSANVIGILINI„San Vigilini“ sausainiai yra garsiausias ir reprezentatyviausias Gardos ežero desertas. Be abejo, pats puikiausias prie arbatos puodelio. Tai sviestiniai sausainiai su razinomis, gimę 1940-aisiais, legendinėje anglo Leonardo Walsho užeigoje, iš kurios atsiveria nuostabus vaizdas į ežerą.
590 € su PVMCORNETTI ALLE MANDORLESicilijoje sakoma, kad valgydami migdolų ragelį išvengsite nesėkmės. Štai kodėl migdolų pastos ragelis yra daugiau nei arbatos sausainis, jis yra nesėkmes nuvejantis „Tiè“ sausainis !
590 € su PVMAMARETTI MORBIDIViduramžiais gimę Italijoje, XIII a. pabaigoje minkšti amaretti sausainiai paplito arabų šalyse, o Renesanso laikais - visoje Europoje.
Amaretti buvo pradėti kepti Sasello savivaldybėje Savonos provincijoje. Šiuo metu amaretti paplitę visoje Italijoje ir kepami pagal tą patį pirminį receptą, kuris vis dar naudojamas ir šiandien - iš cukraus, kiaušinių baltymų bei nuluptų saldžiųjų ir karčiųjų migdolų branduolių.
590 € su PVMITALIŠKAS KALĖDINIS PYRAGAS „NADALIN“Tradicinis Veronos kalėdinis pyragas, iškeptas naudojant natūralų raugą ir papuoštas glaistu.
2990 € su PVMITALIŠKAS KALĖDINIS PYRAGAS „PANETTONE“ SU ŠOKOLADUPurus ir minkštas itališkas kalėdinis pyragas, iškeptas naudojant natūralų raugą pagal klasikinio PANETTONE receptą, jį pagardinant šokolado gabalėliais.
2290 € su PVM