Itališki sūriai ir saliamiai
-
1 - 7 iš 7UBRIACO MORO DEL CASTEL
Pusiau kietas karvės pieno sūris, apie 4 mėnesius brandintas raudoname vyne.
1390 € su PVMSALAME MANTOVANOTipinis Mantovos regiono saliamis, turintis saugomą geografinę ir tradicinę nuorodą DOP. Vytintas nuo 3 iki 6 mėnesių.
1790 € su PVMSALAME VERONESE NOSTRANOTipinis Veronos apylinkių saliamis, pagamintas iš kiaulienos, paskanintas česnaku ir prieskoniais, brandintas mažiausiai 30 dienų.
1590 € su PVMPECORINO ROMANO DOPKietasis iš šviežio nenugriebto avies pieno gaminamas sūris, brandintas daugiau nei 6 mėn.
1390 € su PVMPARMIGIANO REGGIANO DOP 24 MENKietasis karvės pieno sūris, brandintas mažiausiai 24 mėn.
1695 € su PVMGRANA PADANO DOPKietas, riebus ir daugiau nei 16 mėn. brandintas šviežio karvės pieno sūris.
790 € - 1290 € su PVM