Sūriai

  • Skirtingų Italijos regionų, vidutiniškai ir ilgai brandinti populiariausi itališki karvės ir avies pieno sūriai.  

    PECORINO ROMANO DOP

     

    Kietasis iš šviežio nenugriebto avies pieno gaminamas sūris, brandintas daugiau nei 6 mėn.

    1390  su PVM
    UBRIACO MORO DEL CASTEL

    Pusiau kietas karvės pieno sūris, apie 4 mėnesius brandintas raudoname vyne.

    1390  su PVM
    PARMIGIANO REGGIANO DOP 24 MEN

    Kietasis karvės pieno sūris, brandintas mažiausiai 24 mėn.

    1695  su PVM
    GRANA PADANO DOP

    Kietas, riebus ir daugiau nei 16 mėn. brandintas šviežio karvės pieno sūris.

    790  - 1290  su PVM
    ASIAGO MEZZANO DOP

    Nenugriebto karvės pieno pusiau kietas sūris.
     

    990  su PVM